RC-Heliskolen tilbyder flyvning med skolens udstyr sat op til dobbeltstyring. Skolen stiller således både model, brændstof og radio til rådighed. Der flyves med Hirobo Freya 90 (med 70'er motor), Futaba T8FG 2,4 GHZ læresender og Futaba FF-9 Super som elev sender.

Til erstatning for det velkendte lære/elev kabel, bruger jeg nu Futaba's trådløse 2,4 GHz lære/elev system WTG-7 ! På denne måde opnår du en sikker og effektiv undervisning, som tilpasses netop DIT behov.

Skolen tilbyder også hjælp og vejledning i forbindelse med eventuelle problemer med dit eget udstyr. Driller gyroen eller motoren, eller har du brug for hjælp til at lære en bestemt flyvemanøvre, kan du også få hjælp hos RC-heliskolen. Kort sagt kan helikopterskolen hjælpe dig videre med din helikopter flyvning.

2,4 GHz lære/elev system !